Nyhed

Onsdagens Special Bonus fra finalen i Coppa Italia…

Endnu en kamp hvor der står meget på spil – nemlig den næstbedste titel i Italien, Coppa Italia trofæet. I denne sæson er det ikke de vante hold, men 2 hold fra et lag lige under de absolut bedste i Serie A.

Atalanta – Lazio = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atalanta kan se tilbage på 13 kampe i streg uden et eneste nederlag og kun de 5 af dem er endt remis. Det er både hjemme og udekampe der er talt med. De seneste 5 kampe er alle vundet med en score på 11-4.

Nu er det selvfølgelig en finale og der er lidt andre parametre at forholde sig til. Kampen skal afgøres i dag, så selvfølgelig skal der ikke spilles med hovedet under armen. Men vi vurderer helt klart, at Atalanta som minimum ikke taber.

*

Lazio er også i rimelig form, selvom den langt fra er lige så prangende som hjemmeholdets. Men nu er det jo en finale hvor begge mandskaber spiller på udebane og dermed er den fordel fjernet.

Men Lazio har faktisk sine udfordringer på udebane og kun mod de nederste hold i Serie A, er det gået som de selv forventede det, med sejre. De øvrige hold har det været en del mere mudret imod.

Vi tror på en tæt finale med få mål. Senest Lazio mødte Atalanta tabte de med en enkelt pind – det tror vi faktisk sker igen og det er Atalanta der ender med at hæve pokalen.

Atalanta – Lazio = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top