Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra FA Cup’en…

Vi har hentet dagens sidste anbefaling i den engelske FA Cup, hvor det er et Premier League mandskab der tager imod et hold fra Championship og vi fornemmer en overraskelse i dette opgør.

Swansea – Wolverhampton = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i opstartsbonus som Ny kunde…

Swansea har det hårdt i denne sæson, hvor de pt. indtager sidstepladsen i Premier League, efter en remis i seneste opgør, ude mod Newcastle. Det var en af de mere opløftende oplevelser – men der skal meget til for, at overleve i denne sæson.

Her er det FA Cup’en, hvor man spillede remis 0-0 i det første opgør på udebane. At man nu er hjemme gør egentligt ikke den helt store forskel for Swansea i denne sæson. De spiller efter det samme koncept både hjemme og ude – og det virker tilsyneladende ikke.

*

Wolverhampton gør det godt i Championship og ligner en oprykker efter sæsonen, til Premier League. Foren er rigtig god og man har kun tabt to kampe i Championship indtil nu i sæsonen. Man røg ud til City i den lille pokal, men denne her er også en del vigtiger.

Og vi tror faktisk på, at Wolverhampton har en god chance mod Swansea, netop i denne periode. Vi kan sagten se en remis og at Wolverhampton trækker det længste strå efter både forlænget og straffe. Men vi holder os bare til en “Dobbelt Chance” med en gardering.

Swansea – Wolverhampton = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i opstartsbonus som Ny kunde…

To Top