Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Experterne på BN…

Selv om det er onsdag er der heldigvis en masse attraktive turneringskampe at tage af og flere af dem er fra de store og kendte ligaer, som også dagens “Special Bonus” er hentet i, nemlig La Liga fra Spanien.

Sevilla – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste LIVE Service og Pre Bet Odds…

Sevilla har fået en solid start på sæsonen, selvom de kun fik 2-2 med hjem fra deres første EL kamp. Men det er vel også godkendt på Anfield i Liverpool, hvor det er de færreste der henter point – normalt vis.

I den hjemlige liga har de også gjort det grundigt, med 3 sejre i 4 kampe og den sidste endte remis. Det var i den første runde, hvor man lige skulle have benene i gang mod Espanyol, men siden da har der ikke været slinger i valsen.

*

Las Palmas‘s start på sæsonen er bestemt heller ikke til at kimse af og havde det ikke lige været for det hjemmehold, havde vi nok ikke spillet imod dem. Så vi ved godt at muligheden for remis er til stede.

De slog seneste Ath. Bilbao hjemme og før der, svage Malaga ude. Men modstanderen i dag er både en kende bedre end disse to hold og Las Palmas bryder sig ikke om Sevilla, som de har tabt til den seneste 3 gange, hjemme og ude.

Sevilla – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste LIVE Service og Pre Bet Odds…

To Top