Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra EL…

Europa League er nået til den 2. kamp i 1/16 finalerne og dette opgør er stadig helt åbent, da man sluttede 0-0 i første møde. Men vi er på redaktionen ret overbeviste om, at der findes en vinder i aftenens returkamp.

CSKA Moskva – Crvena Zvezda = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Velkomstbonus…

CSKA Moskva er endnu ikke kommet i gang med deres hjemlige turnering og har derfor ikke den styrke de ville have haft om bare 2-3 uger. Men de har spillet en masse gode træningskampe med godkendte resultater.

Ligeledes spillede 0-0 i det første opgør på udebane, hvilket vi på redaktionen ser som en indikation på, at de er godt på vej. Hjemme på Arena CSKA i Moskva, hvor der er bidende koldt, vil de have en fordel.

De er vant til at spille i kulden og de har et godt hold. I Champions League hvor de blev nr. 3, var de i gruppe med Manchester Utd., Basel og Benfica og det var sidstnævnte hold der træk det korteste strå. Her fil CSKA Moskva hele 9 point.

*

Crvena Zvezda kommer fra Serbien og selv om der også kan være koldt her, er det ikke helt de samme kuldegrader som de er vant til at arbejde under.

Crvena Z. er heller ikke kommet i gang med deres sæson i den hjemlig turnering endnu og står i samme situation som russerne. Så på den front har ingen af holdene en fordel. Men Crvena Z. er faktisk  ikke så ringe på udebane i international sammenhæng.

De spillede remis mod Arsenal og vandt over hold som Sparta Prag og FC Köln. Men da var holdet i form og når et hold ikke er det, så er det helt andre parametre der spilles og måles efter. Vores vurdering er en hjemmesejr med et par mål.

CSKA Moskva – Crvena Zvezda = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den fede Velkomstbonus…

To Top