Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Coppa Italia…

Så har vi snuppet et af de utallige pokalopgør der er finde i denne uges program og dette er et af dem vi føler, at vi har rimeligt godt styr på. Men man kan dog aldrig vide sig helt sikker i pokalkampe.

Atalanta – Juventus = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Atalanta fik et fornemt comeback i weekendens kamp hjemme mod Roma, hvor de var bagude med hele 0-3, før de fik fingeren ud. Et super mål i slutningen af halvlegen, blev fulgt op af 2 med i den anden. Man brændte endda et straffespark.

Så Atalanta kan bestemt godt spille bold, især hjemme på Atleti Azzurri, men er modstanderen mindst lige så gode som Roma offensiv, men er langt bedre defensivt. Vi tror på et smalt nederlag da begge hold går efter pokalen og gæsterne bare er stærkere.

*

Juventus har ikke tabt en eneste kamp til et italiensk hold i denne sæson og det er vi ret overbeviste om, at det fortsætter. Nu er det godt nok pokalen, men “Den gamle dame” er så grådig, at hun altid går efter det hele.

Så ingen tvivl om, at Juventus ikke stiller med et 2. hold, men med et hold der vurderes til at kunne vinde på Atleti Azzurri. Senest de var på besøg, fik de dog kun 1-1, men det var også 2. Jule dag.

Nu er alle højtiderne overstået og nu gælder det for Juventus om at holde sammen på det hele, for gør de det godt, kan det ende med hele 3 pokaler i denne sæson.

Atalanta – Juventus = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top