Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra CL…

Dagens “Special Bonus” er hentet i Champions League, hvor der nu kun er 2 spillerunder tilbage af gruppespillet og der er flere hold, som stadig kan nå succes’en, med en god slutspurt.

CSKA Moskva – Benfica = 1 = Odds 2.05
Spillet hvor DU får de Bedste Livestreams og Live Odds…

CSKA Moskva har stadig chancen for at gå videre i gruppespillet, i stedet for at ryge over i Europa League, som 3’eren i puljen gør. De ligger ‘a point med Basel med 6 point, som skal møde Manchester United.

Så med en sejr i dag og pointtab til Basel, vil russerne indtage 2. pladsen i pulje. Men de har faktisk tabt begge deres hjemmekampe indtil nu, og derfor kan det valgte udfald godt virke underligt – men vi har da også set på modstanderne.

*

Gæsterne der kommer på besøg på Arena CSKA i Moskva er Benfica. Selv om det går glimrende i den hjemlige liga, har Champions League ikke været andet end “Grims” eventyr.

4 kampe og nul point, er eller ikke det Benfica plejer at vise år de deltager i Champions League, men i denne sæson har de bare ikke kunne få det til at fungere optimal internationalt.

Så naturligvis vil de ikke satse hele butikken, i forhold til den hjemlige turnering, nu hvor deres mulighed for succes i CL er udspillet. Det er selvfølgelig ikke et rent B-hold der sendes på banen, men vi tror heller ikke på at alle de bedste er med.

CSKA Moskva – Benfica = 1 = Odds 2.05
Spillet hvor DU får de Bedste Livestreams og Live Odds…

To Top