Nyhed

Onsdagens Special Bonus” fra CL…

Det er onsdag og så plejer det at betyde Champions League kampe og det er naturligvis også tilfældet denne onsdag. Vi ar kigget lidt på kampene og fundet et enkelt opgør vi mener at kunne forudse.

Young Boys – Din. Zagreb = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som NY kunde…

Young Boys gør det glimrende, både i den hjemlige liga og i international samenhæng. Vi er ikke i tvivl om, at Young Bys vil sejre hjemme, men om de kan få nok mål til at gå samlet videre, er vi faktisk i tvivl om.

Vi så i sidste sæson hvordan holdet bre voksede og smuttede forbi ellers stærke Basel og snuppede mesterskabet. Men det er altid svært at spille i Kroatien, hvor dagens gæster kommer fra – så østrigerne skal sørge for en god sejr og gerne med mere end 1 mål.

*

Din. Zagreb er med her i og skulle de ryge ud, så gælder det at man ryger over i EL gruppespillet. Og de har gjort stort set ren process med deres modstandere indtil videre og det er både på hjemme og udebane.

Dg er Young Boys et noget bedre hold end dem de har mødt undervejs og derfor tror vi på ingen måde, at de kan hente en sejr, men en remis vil de selvfølgelig gerne sælge kampen fr på forhånd. Vi tror på et tæt opgør – men en hjemmesejr.

Young Boys – Din. Zagreb = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som NY kunde…

To Top