Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra CL…

I denne anbefaling er det dog den danske repræsentant vi har spottet ud, som denne gang skal spille hjemme mod det Kazakstanske hold, som de var tæt på at slå i det første opgør.

FC Midtjylland – FC Astana = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille med…

FC Midtjylland er både godt spillende og virker til hele tiden at vokse og blive endnu bedre. Mesterskabet var måske lige en tand for heldigt, men da Brøndby satte point til i slutfasen, kunne FCM smutte forbi og hæve pokalen.

De har dog haft lidt rigeligt fokus på CL, hvilket er forståeligt og det har betydet lidt tab af point her i starten. og kun 4 point efter 3 kampe. Men det skal de nok komme efter.

De tabte knebent med 1-2 og Astana scorede i overtiden. Lidt ærgerligt da udgangspunktet med en remis ville have været bedre. Men hjemme på FCM Arena skal de nok hente den nødvendige sejr og holder de Astana fra at score, så er de videre.

*

FC Astana er et OK hold, men spiller meget maskinelt og efter en stram organisation, Faktisk ikke så svært at trevle op, når man kender til deres løbemønstre og placeringer på banen.

Astana er som de fleste andre hold et ordinært hold på femmed græs, men de har en god fysik og er bestemt ikke uden chancer for at gå videre. Men vi vurderer at FCM stiller i stærkeste opstilling og nok skal hente den nødvendige sejr.

FC Midtjylland – FC Astana = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille med…

To Top