Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Championship…

Vi er taget et smut over i den næstbedste engelske række Championship til dagens opgør i kategorien “Special Bonus”. Her er det et formstærkt mandskab der tager imod e næsten ditto.

Brentford – Aston Villa = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brentford måtte se den flotte stime af kampe med point smutte i udekampen i seneste runde hos Nottingham. Men det tager vi ikke som et udtryk for en formnedgang – bare at der er to hold på banen som var gode.

I dag er de så tilbage i London på deres lille hyggelige stadion, hvor de af de lokale bliver kaldt for The Bees. Helt specielt er det, at de har en pub på et af de 4 hjørner omkring stadion (på alle 4 hjørner), hvor både gæster og hjemmefans mødes – det er bare skide hyggeligt og charmerende og det er en oplevelse som dagens skribent sent glemmer.

Og den kamp jeg så dengang vandt de – som vi også vurderer vil ske i dagens opgør. Formen er stadig høj og hjemme på Griffin Park giver de sjældent noget væk.

*

Aston Villa leder lidte efter sig selv og kan ikke rigtigt finde et sted med ders form og spil, der kan give dem en længere periode med stabilitet. en stabilitet der er, indeholder nederlag og en masse remis’er.

Sejrene er sjældne og kun 1 gang i 2019 er det lykkedes at hente alle 3 point med hjem fra en udekamp. I starten af sæsonen var det nærmest deres “hjemmebane”, med den styrke er forlængst forsvundet.

Vi tror ikke på dem når de er på udebane mod formstærke mandskaber og det er Brentford lige pt. Vi går endda så langt, at vi tror på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

Brentford – Aston Villa = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top