Bonus

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Igen i dag er der Champions League på programmet, men vi tror dog ikke på lige så mange mål i dette opgør og heller ikke på en af samme størrelse, som Klopp og Liverpool hev hjem på Anfield Road.

Bayern München – Real Madrid = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dit CL Indsats 3-Doblet til at spille for…

Bayern München skulle efter manges mening først have mødt Real Madrid i finalen. Så mange anser denne kamp, som den moralske finale. Men det kan vi ikke bruge til noget, men til gengæld får vi så fornøjelsen af, at se de 2 mandskaber spille mod hinanden 2 gange.

Selv om kampen spilles hjemme på Allianz Arena, så har tyskerne stor respekt for madrilanerne og ved godt, at fejl bliver straffes hårdt. Men tyskerne har nok også en af de stærkeste defensiver i europa.

I den anden ende har de også godt styr på målscoringen, så hvem glæder sig ikke til at se, om de kan regne spanierne ud. Vi har en fidus til en sejr på et par mål, men også at det nok bliver i 2. halvleg at tingene sker for tyskerne.

*

Real Madrid er igen på vej mod en finale i Champions League og er nærmest fast inventar her. De har dog en meget kompetent modstander der lige skal ryddes af vejen først, før de igen skal spille på en af de største scener i fianalen.

Vi tror ikke på, at Real Madrid går ned for at vinde, men tager selvfølgelig gerne det med, hvis chancen byder sig. Men vil spille ud fra en kontrolleret defensiv, som nok mest vil udspille sig på midten banen.

For de ved godt, at man skal ikke lade tyskerne komme for tæt på. Så en blanding af at stjæle bolden og holde den i egne rækker og hele tiden sikre sig, at der er dt rigtige antal spillere bag bolden, for der tages risiko. Det bliver en fed kamp at se på.

Bayern München – Real Madrid = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dit CL Indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top