Nyhed

Onsdagens Special Bonus fra Champions League…

Så er det sidste udkald for det ene af de 2 mandskaber, da det hele skal afgøres i aften og kun et af holdene kan gå videre til Semifinalerne i Champions League. Vi tror ikke på overraskelser, men point til hjemmeholdet virker mere end sandsynligt.

FC Porto – Liverpool = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

FC Porto kom vel egentligt hæderligt fra Anfield med et nederlag på 0-2. Vi synes på redaktionen at de faktisk slet ikke så så ringe ud endda og i dag er det en helt anden arena de skal spille på.

I dag foregår det nemlig på Estádio do Dragão og her er de lige så svære som Liverpool er på Anfield. Kun 3 nederlag i hele sæsonen og det er vel at mærke i alle turneringer.

Alle 4 hjemme kampe i Champions League er blevet vundet indtil nu. Vi tror på endnu en kamp med point til hjemmeholdet fra Porto i endnu et seværdigt opgør.

*

Liverpool skal virkelig være skarpe i dag, hvis de skal vinde kampen. Det tror vi ikke at de gør og heller ikke det de nødvendigvis går efter. Kan de fedte en remis hjem eller et 0-1 nederlag, så er de at finde i Semifinalerne.

Klopp er en mester i det taktiske og kan spillerne følge det op på banen, så er det faktisk slet ikke så tosset et udgangspunkt for Liverpool, med en føring på 2-0. Vi tror at Liverpool går videre, men ikke at de sejre i dette opgør.

FC Porto – Liverpool = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top