Nyhed

Onsdagens Special Bonus” fra Champions League…

Dette opgør er dagens udvalgte af slagsen fra Champions League, som vi på redaktionen har valgt at se Live. Vi er ikke så overbeviste på favoritten, so Bookmakerne er og har valgt et spil der går lidt modsat de flestes.

Ajax – Bayern München = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Ajax har allerede kvalificeret sig til næste års play offs, som også dagens tyske gæster har det. Så det er mere et prestigesopgør end et opgør der gælder liv eller død. En sejr vil dog gøre Ajax til gruppevindere, hvilket vil give en lettere lodtrækning.

Ajax er vokset i gennem efteråret, efter en lidt ubalanceret start. Da de selv var på besøg i Tyskland i det omvendte opgør, hev de en remis med hjem i bagagen, hvilket der ikke var mange der havde set.

Formen er blevet bedre siden da og de er hjemme foran deres forventningsfulde fans på Johan Cruijff Arena i AMsterdam, hvor de naturligvis er en del stærkere end ude. Vi tror ikke at de taber, men vil heller ikke spå om, hvem der ender som vinder af gruppen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Bayern München har vist at de er helt menneskelige og fr en gangs skyld ligger de ikke i toppen, med stor margin til alle andre her i december, som normalt er kotume for den klub. De ligger faktisk og roder som nr. 4 og ret langt fra toppen når det kommer til point.

Så det er ikke et Bayern München mandskab som vi plejer at se dem i denne sæson, men man skal dog ikke tage fejl af dem af den grund. Men de har bare ikke samme styrke som normalt. Det vil også vise sig i dette opgør, som vi ikke tror på at de vinder.

Ajax – Bayern München = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top