Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Vi kan jo ikke sige os helt fri fra Champions League når det er onsdag og vi har da også fundet en anbefaling, som på redaktionen virker fornuftig og spilbar.

Galatasaray – Schalke 04 = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY kunde – 122%

Galatasaray er ikke helt det samme mandskab som man kunne opleve for få år siden, de er blevet noget mere jævne set i europæisk sammenhæng. Som optakt til denne kamp spillede de kun 1-1 hjemme mod Bursaspor, men mon ikke der blev sparet en smule på holdet.

De tabte deres seneste kamp i Porto, men har vundet hjemme over Dyn. Moskva, som må betegnes som det svageste hold i gruppen. Vi vil blive meget overraskede hvis Galatasaray skulle vinde dette opgør, men remis er bestemt ikke utænkeligt.

*

Schalke 04 tabte hjemme med 0-2 til Bremen før dette opgør, men det er der en helt klar årsag til. De stillede med et meget decimeret mandskab, da der er mange skader i truppen og an ville gerne stå stærkt i dette opgør.

Og vi mener helt klart, at Schalke er et noget bedre mandskab end det tyrkiske hjemmehold. Selv om de ikke kan stille i stærkeste opstilling forventer vi mindst 1 point fra tyskerne.

Galatasaray – Schalke 04 = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY kunde – 122%

To Top