Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Denne onsdag er der også Champions League kampe på programmet og det er derfor lidt svært ikke at nørde i disse gruppespils kampe og smide lidt guld efter nogle af dem. Et af dem er dette her.

FC Porto – Galatasaray = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste kundeservice og flest Freebets…

FC Porto er ikke helt det hold vi har set tidligere, men man skal bestemt ikke tage fejl af evner og kvalitet. De ligger da også i toppen af La Prímeira Division, med 5 sejre i 6 kampe.

De hentede 1-1 i den første gruppekamp på udebane i Tyskland mod Schalke 04, det er godkendt. I dag er det så hjemme på Estádio do Dragão og her er de en kende bedre end ude. Vi ser et tæt opgør – men også en sejr til det portugisiske mandskab.

*

Galatasaray topper også deres række Super Lig i Tyrkiet, men det er en lidt anden form for fodbold der spilles her. Men de er bestemt ikke et ringe hold, men på europæisk niveau, halter de en smule bagefter.

Udebane er heller ikke deres kop the i denne sæson. De har tabt 2 ud af 3 udebanekampe i den hjemlige turnering og i dag står de overfor et hold, som er virkelig gode foran egne fans. Vi tror bare ikke på tyrkerne i dag.

FC Porto – Galatasaray = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste kundeservice og flest Freebets…

 

 

To Top