Nyhed

Onsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Det er jo onsdag og vi kan derfor ikke sige os fri fra mange fede kampe at vælge i mellem at se LIVE og nogle vil endda have flere skærme i gang samtidigt. 

Young Boys – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din insats 3-Doblet til at spille for…

Young Boys har kvalificeret sig lidt let i denne sæson til denne fornemme turnerings gruppespil. De vandt 3-2 samlet over Dyn. Zagreb, hvilket var nok til at ende i gruppespillet.

I dag skal de møde et af de “større” hold i Europa, så der bliver nok at se til, men mon ikke de nok skal sætte sig op til kampen. Vi er nu rimelige sikre på, at det bare ikke er nok og et snævert nederlag er nok det bedste de kan håbe på.

Manchester Utd. virker til at have fået dampen sat lidt i vejret, efter en lidt skidt start. Men dog er de endnu ikke helt deroppe hvor man altid så dem i gamle dage. Men selv på Manchester Utd.’s laveste niveau, ville de kunne matche dagens hjemmehold – men sikkert ikke vinde.

Vi vurderer dog på redaktionen, at de er så langt fremme og med en José Mourinho i spidsen ville det også undre, hvis de ikke skulle være klar. Vi skal bestemt ikke forvente at se “bussen” i dette opgør og Mourinho går da også efter en sejr på Stade de Suisse i Bern.

Young Boys – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din insats 3-Doblet til at spille for…

 

To Top