Bonus

Onsdagens “Special Bonus” Champions League…

Den sidste semifinale i Champions League skal spilles i støvlelandet Italien, som både er dygtige til at fremstille støvler og som også godt kan finde ud af, at spille i dem – så det bliver dagens mest seværdige kamp fornemmer vi.

AS Roma – Liverpool = BHS = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste CL-Bonus…

AS Roma har virkeligt noget de skal revanchere hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå finalen. For i det første opgør fik de virkeligt fingrene i klemme i Liverpools målmaskine. Nederlaget på 2-5 var der ikke mange der havde set komme.

Men de har før hentet 0-3 og skulle de ende med at vinde med disse cifre, så er det dem der står i en finale – men det kræver også at de holder englænderne fra at score.

Vi anser en sejr sig det rigtige udfald, men har i stedet valgt at spille på at begge hold scorer (BHS), da vi tror på at den italienske defensiv vil blive presset og vil fejle, da de også skal tænke fremad på banen.

*

Liverpool og Klopp virker som et godt match når det kommer til internationale kampe. I den hjemlige liga mangler de stadig en del – men mon ikke det bliver endnu bedre til næste sæson.

Klopp og Co. har gennem hele sæsonen scoret et hav af mål og det har været både ude og hjemme. Og selv om italienske hold er dygtige i den defensive fase, så ved Liverpool godt, at de også skal frem og score mindst 3 gange.

Og man skal ikke regne med at Klopp parkerer en “bus” foran mål – det er slet ikke hans stil. Han ved godt, at 1 mål kan ende med at gøre hele forskellen og derfor vil Liverpool og lægge pres på romerne, hver gang en lille chance byder sig.

Det bliver helt sikkert en klassekamp og vi tror at Liverpool går videre. Men vi ved også godt at italienske hold har det med at slå til på de rigtige tidspunkter, selvom det kan se sort ud – som Roma gjorde mod Barcelona.

AS Roma – Liverpool = BHS = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste CL-Bonus…

To Top