Sikre

Onsdagens spanske Sikre anbefaling…

Vi starter denne onsdag op i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har fundet et opgør mellem 2 mandskaber der ikke har spillet lige mange kampe. Men vi er ret overbevist om, at formen hos begge mandskaber er på plads.

Huesca – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Huesca har fået en nogenlunde start på sæsonen, men vil igen være et mandskab i denne sæson, der skal finde sig selv i den nederste halvdel. Det er dog hjemme de får skrabet de fleste point til sig, men vi vurderer at dagens gæster er en alt for stor mundfuld.

3 kampe har givet 2 point og begge point er kommet på udebane. Senest var det Valencia, der ikke kunne holde deres føring og lukkede Huesca ind i kampen i 2. Halvleg. Det var Daniel Wass der ellers scorede for Valencia. I dag taber Hueca helt sikkert og vi tror faktisk ikke de får scoret mod dagens gæster, som de heller ikke gjorde i deres eneste hjemmekamp. Her tabte de med 0-2 til Cadiz.

*

Atl. Madrid har spillet en kamp færre en Huesca, men det tror vi ikke har den helt store betydning for den nuværende form. De var med helt til kvartfinalerne i august, hvor de tabte til RB Leipzig. Men det er et rutineret mandskab og Simeone skal nok få spillerne klar til dette opgør.

De viste da også i deres første opgør mod et godt spillende Granada mandskab, at de er i en klasse for sig. Hele 6-1 vandt de over Granada. Man tillod endda at misse et straffespark. Atl. Madrid vinder helt sikkert dette opgør og vi vurderer også, at det vil ske med mere end 1 mål. Men vi spiller dog kun på den rene sejr.

Huesca – Atl. Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top