Nyhed

Onsdagens spanske La Liga Bonus…

Begge dagens hold spillede kun remis i deres første kamp efter krisen, men det var gæsterne der skuffede hvor imod hjemmeholdet nok ikke havde forventet point – vi havde i hvert fald ikke den tro på redaktionen.

Osasuna – Atl. Madrid = 2= Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Osasuna overraskede da de fik point med hjem fra Real Sociedad efter en remis på 1-1. Faktisk en underholdende kamp med mange angreb og offensive takter. Men Osasuna var faktisk lidt på hælene gennem det meste af kampen.

Men med en frisk taktik får de altid mange chancer, men lukker også alt for meget ind i eget bur. De har lukket ikke mindre end 39 mål ind i 22 kampe. De 20 er lukket ind på egen bane, så forsvaret er ikke bedre fordi de spiller hjemme.

I dag får de et mandskab på besøg som har en stærk defensiv og vi vurderer, at Osasuna ikke vil få scoret i dette opgør, trods et frisk og optimistisk spil. Til gengæld vil de som sædvanlig lukke mål ind og tabe.

*

Atl. Madrid er måske ikke helt der hvor de helst havde set sig selv efter krisen. Efter det første opgør måtte de rejse hjem med en remis, fra hjemmestærke Bibao, som har en stærk defensiv. Det vil ikke være tilfældet i dag.

Atl. Madrid har spillet rigtigt mange opgør på udebane remis. Hele 8 af slagsen efter 14 udekampe. Men de noget ringere hjemmehold har de slået og til dem mener vi helt klart på redaktionen, at Osasuna tilhører. En sikker, men smal sejr på et enkelt mål.

Osasuna – Atl. Madrid = 2= Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top