Frække

Onsdagens spanske Frækkert på redaktionen…

Dagens sidste kamp fra BettingNews redaktion er hentet i Spaniens La Liga 2. Her er det 2 mandskaber der i den grad kæmper for overlevelse. Der faktisk kun 3 point fra bunden og til de 2 placeringer lige over stregen, før denne runde. Så det bliver et lang sejt træk for hvert eneste mandskab i bunden af La Liga 2.

Albacete – Castellon = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Albacete ligger sidst (22) og har gjort det i en længere periode. Faktisk så det ud som, at de var færdige, men holdet har fået taget sig sammen og igen spillet sig tilbage i mulighedernes kamp. Nu er der kun 2 point op til en holdet lige over stregen. Faktisk kan de teoretisk med en sejr springe op som nr. 17, men så skal de score en del mål i dag.

Albacete har kun vundet 4 gange hjemme i denne sæson, men point er der kommet flere i den seneste periode, med nogle remis’er indblandet. Så det er hjemme at Albacete skal sætte sin lid til deres overlevelse og spille videre på deres nye form. Vi ved at en remis er indenfor rækkevidde, men vi tror at Albacete henter alle 3 point igen i dag.

*

Castellon ligger også og slå for overlevelse som nr. 20. Kun 1 point mere har de i forhold til hjemmeholdet, så et nederlag vil sende Castellon i bunden af ligaen. Castellon har kun vundet 8 kampe i denne sæson, efter 31 runder. De 7 af dem har været på hjemmebane, så det er her de skal lægge deres æg for troen på overlevelse. Ude er de nemlig ikke meget bevendte.

De seneste 10 udekampe har givet sølle 4 point, så de får fedtet sig til nogle remis’er hist og her. Som skrevet her over, er muligheden også til stede og den ville gavne gæsterne mest. Albacete har normalt også et godt tag på dagens gæster og vi skal helt tilbage til 2007 for, at finde det seneste nederlag til Albacete hjemme. Det sker heller ikke i dag, er vi ret overbeviste om. Den forsigtige spiller med en “X” gardering til Odds 1,40.

Albacete – Castellon = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top