Nyhed

Onsdagens spanske “Frækkert” på BN…

Vi har puslet lidt rundt i Copa del Rey for at se om der var noget at spille på, selvom vi normalt afholder os fra pokalkampe. Men her synes vi at både odds og muligt udfald matchede godt sammen.

Zaragoza – La Coruna = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får 3Doblet din indsats til at spille for…

Zaragoza har fået et lidt tungt udlæg i den spanske La Liga 2, men har dog endnu ikke tabt et opgør. Så det ser fornuftigt ud på den konto. I dag er det så pokalen det gælder og her kommer en af deres arvefjender på besøg.

De har det bare ikke godt med La Coruna. De skal helt tilbage til 2012 for, at finde den seneste sejr, men nu har gæsterne ligget på et højere niveau. Det bliver sikkert en rimelig kedelig kamp, som Zragoza forsøger at fedte hjem – men det vil ikke lykkedes.

*

La Coruna røg ned fra La Liga efter sidste sæson, men har ikke mistet nogen af betydning eller som ikke kunne undværes. Og de har da også startet fint ud og har som hjemmeholdet heller ikke tabt endnu.

Alle 3 kampe er spillet på udebane, som også dette opgør og så er 5 point godkendt. De fik point med hjem fra Tenerife og Albacete, som begge er habile hjemmehold. Så formen hos La Coruna og deres gode historik i med Zaragoza, giver os troen på endnu en sejr til gæsterne.

Zaragoza – La Coruna = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får 3Doblet din indsats til at spille for…

To Top