Frække

Onsdagens spanske “Frækkert” fra La Liga…

Vi slutter denne varme onsdag af med et opgør fra den spanske La Liga, hvor to store hold mødes i for dem begge en vigtig kamp, hvor det ene hold kæmper om ære og det andet for at nå en europæisk plads.

Sevilla – Real Madrid  X  = Odds 3,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

Sevilla og Simon Kjær har ikke opnået deres målsætning om at ende på en af de europæiske placeringer i denne sæson, men håbet er ikke helt ude, selvom det ser udfordrende ud.

Formen har været elendig, men man fik den første sejr i 10 kampe i sidste runde mod Real Sociedad på hjemmebane. Det var tydeligt at se, at der er kommet flere skadede spillere tilbage, men Simon Kjær er stadig ude.

Remis er ikke nok, men de har spillet en del af dem på det sidste og de møder et mandskab der stadig er motiveret for at nå 2. pladsen – så det ligner en uhyre tæt kamp.

*

Real Madrid vil gerne ende som 2’er for så slutter man foran det “lille” hold fra den anden ende af byen Atletico, som er ved at være lidt for dygtige for mange fans fra Real.

Men de ligger foran med 3 point, så skal dette ønske indfries hos klubbens fans, skal der en sejr på bordet i dette opgør. Men det er bare ikke så lige til og Real har på det sidste også spillet en del remis’er.

Så er der også Champions League finalen, som nok ligger i baghovedet på en hel del af spillere, for hvem ønsker at blive skadet lige før en så vigtig kamp. Vi tror på et velspillende Real mandskab, som nok lige mangler det sidste – men ikke fordi de er ringe, men fordi CL finalen er lige om hjørnet.

Sevilla – Real Madrid  X  = Odds 3,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

To Top