Bonus

Onsdagens spanske Bonus valg på BN…

Dagens 2. og sidste anbefaling denne onsdag er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2. Dagens hjemmehold er i en rigtig god position og kan ende i Play Offs spillet, hvis de holder momentum resten af sæsonen. Om det sker kan vi ikke spå om, men i dag tror vi helt bestemt på en hjemmesejr.

R. Vallecano – Mirandes = 1 = odds 1,85
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

R. Vallecano er inde i en god periode ligner et mandskab der ender i Play Offs – især hvis de holder momentum. Med en margin på 6 point ned til holdet lige udenfor de sjove pladser og en kamp i hånden, ser det fornuftigt ud. Men også det faktum, at den kamp de har i hånden, kan ved en sejr skubbe dem op som nr. 4 i tabellen, hvilket er et bedre udgangspunkt før en Paly Offs. Formen er La Liga 2’s næstbedste, lige efter det suveræne tophold Espanyol.

Så kan de holde  denne form over de næste 9 ligakampe og evt 4 Play Offs, så ender de i La Liga i næste sæson. Hjemme på Futbol de Vallecas i Madrid, har de vundet 10 ud af 16 kamp, hvor af de 4 er tabt. Så de er ikke helt ringe på eget græstæppe. Det er også hjemme de score langt de fleste af deres mål og har den bedste defensiv. 24-14 er godkendt efter 16 kampe. Vi tror på en hjemmesejr.

*

Mirandes er faldet helt væk fra de sjove pladser, efter en længere periode med ringe resultater. Der kom alt for langt mellem snapsene og nu er de landet i den kedelige del af Ligaen, hvor man hverken kan nå det ene eller andet. Kun 1 sejr er der landet i deres seneste 5 kampe, 3 af dem nederlag. Så er det svært at holde sin position, når de mandskaber man kæmper imod har en god form. Så Mirandes er dalet ned som nr. 12 før denne runde.

Der er stort set lige langt til de sjove pladser som til katastrofen – så Mirandes skal nok blive i rækken. Så ud over spillernes professionalisme, er det svart at se hvad der er at kæmpe for. Og vi er ved at komme ind i den del af turneringen, hvor motivation spiller en stor rolle og det gælder for de hold der kæmper om de sjove placeringer og de hold der er vej ned i rækken under. Mirandes har ingen af de motivationer til at løbe den ekstra meter og derfor er vi overbeviste om, at de taber igen i dag.

R. Vallecano – Mirandes = 1 = odds 1,85
Spillet hvor du får dagens højeste Odds hver dag…

To Top