Bonus

Onsdagens spanske Bonus valg på BettingNews…

Vi kan så småt begynde at fornemme den varme der allerede har ramt den Iberiske halvø, hvor Spanien er placeret og mange har sikkert også lyst til at komme ud at rejse – efter vi ikke kunne i samme omfang i fjor. Dagens hjemmehold vil også gerne ud og rejse, men venter gerne til efteråret, hvor de europæiske turneringer går i gang. Vi har taget fat på La liga i denne anbefaling.

Betis Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Betis Sevilla – som er lillebror i byen, hvor også Sevilla spiller – kan godt være sin indsats bekendt i denne sæson. Muligheden for både CL og EL i Sevilla i næste sæson, er absolut indenfor rækkevidde, da begge mandskaber pt. ligger i top 6. Der er dog 3 klubber der er i tæt kamp om de 2 sidste EL pladser i La Liga. Kampen spilles hjemme på Benito Villamarín, som er det “lille” stadion i Sevilla.  Her er det altid svært at spille for besøgende mandskaber.

Betis har da også kun tabt 4 kampe i denne sæson og det har bl.a været til Real Madrid og Barcelona. Så det er ikke hvem som helst der får noget med hjem fra Benito Villamarín. I seneste runde var Valencia på besøg og her endte det med Xx…

*

Ath Bilbao har haft 2 chancer for at ende som Pokalvindere, for hhv. den udsatte pokalfinale fra i fjor og denne sæsons pokalturnering. Det første finaleopgør endte med et smalt nederlag til Real Sociedad på 0-1, men så havde de endnu en mulighed i hånden – nemlig den mod FC Barcelona. Den blev afviklet i lørdags og endnu engang måtte Bilbao se en pokal blive overrakt til deres modstandere. Da de ikke kan nå noget som helst andet – så var det nok en lidt tung bet at opleve.

Der skal en del til at holde gejsten efter 2 sådanne muligheder og så se sig selv bagefter ligge og rode midt i La Liga – i det berømte ingenmandsland. Der skal både mirakler til for at de kan ryge ned og også hvis de havde forhåbninger om en plads i Europa – som de mistede ved nederlaget i pokalen. Så for Bilbao’s spilleres vedkommende er sæsonen slut og de skal bare have de sidste 8 runder overstået, så de kan komme hjem og holde ferie med deres familier. Vi tror ikke på Bilbao i dag.

Betis Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top