Bonus

Onsdagens spanske Bonus spil på BN…

Vi fortsætter i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor 2 af de mest formstærke mandskaber i denne periode tørner sammen. Vi mener dog, at hjemmeholdet La Liga erfaring som nedrykkere og hjemmebanen, vil give hjemmeholdet en fordel.

Espanyol – Ponferradina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

Espanyol har kun tabt 1 opgør indtil videre i sæsonen og har holdt farten fra La Liga, efter nedrykningen. Nederlaget faldt til ligaens nr. 3 på udebane med 0-1, så det er fair nok. I dag er de hjemme og her har de allerede hentet 3 sejre og en remis med en score på 6-0.

De 2 mandskaber har faktisk aldrig mødt hinanden før i nogen turneringer for klubbernes bedste hold, så det er en slags premiere for de to klubber i den sammenhæng. Espanyols erfaring fra højere niveau og den gode form, giver dem en sikker hjemmesejr i dag og bevare 1. pladsen i La liga 2.

*

Ponferradina ligger på en 6. plads, men har også spillet en kamp færre end de øvrige hold i toppen. Så med 12 point, er der kun 4 point op til dagens hjemmehold på 1. pladsen. Ponferradina har dog allerede tabt 2 opgør, men det har begge været hjemme. På udebane har de mødt 2 hold fra bunden og vundet dem begge.

Dagens hjemmehold er placeret i den anden ende og er en helt anden størrelse end de hold som Ponfarradina har mødt indtil nu. Ponferradina skal nok overleve den første sæson i La Liga 2, takket væres deres styre på hjemmebane. Men på udebane og mod topholdet, så tror vi bare ikke på dem på dette tidspunkt af sæsonen.

Espanyol – Ponferradina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top