Bonus

Onsdagens skotske Bonus på BettingNews…

Vi har i dagens “Bonus” valg taget et kig på den enlige skotske kamp der er på dagens program, fra den bedste skotske række Premiership. Her ligger der et rigtigt godt spil i redaktionens optik, hvor både sandsynlighed og odds er godkendt.

Hamilton – Aberdeen = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Hamilton har efterhånden fået isoleret sig i bunden af den bedste skotske række. Det ligner faktisk en gentagelse af den seneste, hvor Hamilton også sluttede som budhold. Efter et par gode kampe i starten af sæsonen, har nedturen virkelig fået tag i holdet. 6 ud af deres 8 nederlag er hentet i de seneste 9 turneringskampe.

Vi skal helt tilbage til september for at finde den seneste kamp med point og det var en remis. Så selvtilliden hænger noget i laser hos dette mandskab, der hverken har styrken eller truppen til at spille på det bedste niveau i Skotland.

*

Aberdeen er med i toppen, men kan nok ikke indhente Rangers som har vist sig helt suveræne i denne sæson. Selv Celtic er faldet bag om dansen og er kun 3 point foran Aberdeen på en 2. plads. Aberdeen har faktisk gjort det bedst på udebane, hvor de har 3 sejre og en enkelt remis. Det betyd at de stadig var ubesejrede på udebane ind til seneste runde.

Her mødte de topholdet Rangers som var en alt for stor mundfuld for dem. Det blev til et nederlag på 0-4, hvilket egentligt var forventet. Dagens hjemmehold er helt modsat og vil være en walk-over for Aberdeen, også selv om de så kun var 10 mand.

Hamilton – Aberdeen = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top