Bonus

Onsdagens skotske Bonus kamp…

Vi er smuttet over til den bedste skotske række Premiership, hvor der i denne sæson stort set kun har været 1 mandskab. De har da heller ikke tabt en eneste kamp i Premiership indtil videre i denne sæson og det er tegn på overlegenhed.

St. Mirren – Rangers (1-0) = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

St. Mirren er inde i en god stime, når man ser på formen. De har faktisk ikke tabt en eneste kamp siden oktober måned. Så burde man tro at de ligger godt til, men det er bestemt ikke tilfældet. St. Mirren er stadig placeret på den forkerte side af midten, efter en katastrofal start på sæsonen.

Faktisk slog St. Mirren Rangers ud af Liga Cup’en i midten af denne måned, men her stillede Rangers heller ikke med stammen. Men det må alligevel have givet St. Mirren noget selvtillid, for de er fortsat i den gode form efterfølgende. I dag kommer de dog til at stå overfor stammen og så er det en helt anden snak. Det vil være en for stor mundfuld.

*

Rangers har stadig ikke tabt en kamp i denne sæson i den hjemlige liga. 19 kampe har givet 17 sejre og 2 gange remis. Scoren er imponerende 53-5, hvilket signalere klasse i Skotland. Ud over Liga Cup’en har Rangers ikke tabt på udebane i den hjemlige liga. Kun i EL sammenhæng gik det galt.

Men her vandt de samlet gruppespillet over Benfica og skal spille Play Offs i det nye år. Så det er virkelig en homogen trup der er samlet i det skotske og vi er ret sikre på, at de ufortrødent fortsætter med både linje og form i dette opgør og stadig vil være ubesejrede.

St. Mirren – Rangers (1-0) = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top