Bonus

Onsdagens skotske 3. runde Bonus anbefaling…

I Skotland har de holdt en ultra kort sommerferie – nogle spillere vil nok sige at den aldrig har været der – men det betyder at der nu igen også er kampe fra Premiership som den bedste skotske rækkes hedder i daglig tale.

Motherwell – Livingstone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Motherwell startede med at tabe de første 2 opgør i turneringen, men deres premiere fandt også afsted på udebane og det er altid den svære måde at starte en sæson på. Men nederlaget blev på 0-1 og det var endda efter et straffespark. Så formen er ikke så ringe endda.

Selvfølgelig var nederlaget til Dundee Utd. en bet, men da det kun er 3. runde, er turneringen stadig ung. Motherwell har altid haft et godt tag på dagens gæster fra Livingstone, som ikke har vundet over Motherwell siden 2004. Og i de 12 efterfølgende kampe har de kun spillet remis en enkelt gang. Så Livingstone er Motherwell’s yndlingsmodstandere. 

*

Livingstone tabte med samme cifre deres første runde og også på udebane. Men Livingstone var faktisk rigtigt godt med i det opgør – men havde ikke heldet med sig og udnyttede ikke de chancer der var – selv om de var dominerende det meste af kampen.

Kampen på hjemmebane mod Hibernian var ret nedslående og her blev Livngstone løbet over ende. Her var det tydeligt at se, at de ikke har niveauet til rææekn og skal være glade hvis de overlever. Så også Livingstone har tabt de 2 første kampe og skal nu på udebane mod et hold de bare har svært ved at få point imod. Sæsonens første sejr til Motherwell kommer i dag.

Motherwell – Livingstone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top