Sikre

Onsdagens Sikre VM kval kamp på BN…

Så er det den sidste dag med kamp fra VM kvalifikationen i denne omgang og i dag er hjemmeholdet et af de mandskaber vi anser som favoritter til at ende på en af de 2 øverste placeringer i gruppen. Dagens gæster er det 2. mandskab vi anser som mulige vinder – så det er en slags gruppe finale i redaktionens øjne – den første af slagsen.

England – Polen = 1 = Odds 140
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

England har vundet begge deres 2 første opgør, mod hhv. Albanien og San Marino. Pligtsejre og kampe hvor det var forventet at der kom 3 point i hus, i begge opgør. Det blev hhv, 2-0 og 5-0, så England har lagt sig toppen af deres gruppe, men tæt forfulgt af dagens gæster. Så England virker til, at fortsætte den gode udvikling fra seneste VM.

England har et godt tag på dagens gæster og kun i den periode, hvor holdt valkede en smule i kampene, fik Polen en remis mod England. Men nu er der igen styr på tropperne og “egoisterne” er blevet rettet ind, så det igen er en samlet holdindsats der præger holdet. Selv om alle spillerne har haft et hårdt program i deres egne klubber og ikke få ro i landsholds pauserne, så mener vi at Englang bare er det stærkeste hold på hjemmebane, af disse 2 mandskaber.

*

Polen har fået point i begge deres 2 opgør mod hhv. Andorra og Ungarn. Polen vandt hjemme over Andorra med 3-0, men spillede kun remis på udebane mod Ungarn (3-3). Det var dog på udebane og det var i den første kamp i denne samling. Så spillerne skulle lige finde hinanden først. Men selv mod Andorra virkede de ikke helt overbevisende, men Lewandowski scorede 2 gange og så var den kamp stort set lukket.

I dag er de igen på udebane, men selv om de nu er bedre til at finde hinanden, så har træningsmulighederne været begrænsede. Man skal huske, at der er alt det hurlumhej omkring rejserne og i denne samling har polakkerne været igennem 2 op til denne kamp. Så selv om det er professionelle spillere, så har de ikke haft så mange træningspas som man ellers kunne have ønsket sig. Vi tror ikke at de i dette opgør kan true englænderne nævneværdig, men selvfølgelig vil de gøre det besværligt for hjemmeholdet. De lukkede 3 mål ind od Ungarn – så hvorfor ikke tro på, at de lukker et par stykker ind i dag også, som minimum.

England – Polen = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top