Sikre

Onsdagens “Sikre” valg på redaktionen…

Dagens første og “Sikre” anbefaling på dagens redaktionsmøde på BettingNews, bliver en kamp vi har hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi igen idag har fundet en super stærkt hjemmehold der sjældent skuffer.

Numancia – Barcelona B = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den bedste Bonus som kunde…

Numancia er La Liga 2s absolut og ubestridte bedste hjemmehold i denne sæson med lutter sejre og en fornem score på 10-1, efter de første 4 hjemmekampe er afviklet. Samlet ligger de nr. 4, men en sejr i dag kan bringe dem op på 1. pladsen.

Numancia har det godt med det næstbedste mandskab fra Barcelona og har kun tabt til dem 1 gang, efter de seneste 5 møder ude og hjemme. Vi vurderer, at denne sæsons hjemmebane styrke vil gøre den afgørende forskel.

*

Barcelona B er normalt et mandskab man helst ikke spiller imod, men i denne sæson har holdet været en stor skuffelse. Det er selvfølgelig et udviklingshold med mange talenter, men de plejer at være bedre med, end den 15. plads de indtager pt.

De har godt nok gjort det fint på udebane og er stadig ubesejrede, men vi vurderer at det har været mod ringere hold på hjemmebanen end Numancia, men er da godt klar over at en remis er mulig.

Numancia – Barcelona B = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den bedste Bonus som kunde…

To Top