Sikre

Onsdagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Det har været en forrygende start på september måned og det kan man med alt tydelighed også se på denne måneds regnskab, der allerede efter 5 dage har givet et flot plus, med 11 ramte ud af 14 anbefalinger.

Landskamps runden er overstået og det er igen kampe fra de nationale turneringer der er i højsædet. Men indtil det bliver fredag, er det mest pokalkampe som denne, som vi har hentet i den spanske Copa del Rey.

Huesca – Valladolid = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du dagens Højeste PokalBonus at spille for…

Huesca spiller som dagens gæster i La Liga 2, som første har rundet den 3. runde her i weekenden. Så ingen af holdene er “sprudlende” endnu. Men Huesca taber meget sjældent hjemme og vandt da også den første turneringskamp foran egne fans med 2-0.

Huesca har haft et rigtigt godt tag på dagens gæster i de senere år. Vi skal helt tilbage til 2012 for, at finde det seneste nederlag til Valladolid og det var på udebane. De 3 seneste indbyrdes møder hjemme/ude, er endt med sejr til Huesca.

*

Valladolid har fået stort set samme jævne start som hjemmeholdet, men de er ikke kendt som et godt udehold. De hører til de mere jævne, som vinder lidt, men slet ikke får nok point, til at kvalificere til en oprykning efter endt sæson. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Huesca – Valladolid = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du dagens Højeste PokalBonus at spille for…

To Top