Nyhed

Onsdagens Sikre valg fra Spanien…

Vi starter p i Spanien, selvom der også er Champions League på programmet – men den turnering skal vi nok se nærmere på, i vores øvrige anbefalinger i dag. Det er den næstbedste række i Spanien der lægger for – La Liga 2.

Mirandes – Zaragoza = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Mirandes  er et mellem mandskab der ikke rigtigt kommer nogen vegne og det skyldes ikke mindst, at de mangler evnen til at afgøre kampene. Det er tydeligt at se ved, at de er blandt de mandskaber der har spillet flest kampe remis.

Alene hjemme har de spillet remis i over halvdelen af deres 13 kampe (7), så det er lige det sidste der mangler for, at det kan blive til noget. De ligger placeret 4 placeringer fra Play Offs, men når de ikke er bedre til at vinde kampe, så bliver det kun til lige ved og næsten.

*

Zaragoza har gjort det en del bedre end hjemmeholdet og har da også opnået 8 point mere for samme antal kampe. Også Zaragoza har en evne til at hente en remis, hvilket de har gjort i 4 udekampe. De har så vundet 5 af de resterende 8, så Zaragoza er bestemt et hold man skal respektere når de er gæster.

I Zaragoza seneste 5 udekampe har de tabt et opgør, spillet en enkelt remis og vundet de 3 sidste. Vi mener helt klart at der ligger en evt. remis og venter i dette opgør, men findes der en vinder er der ingen tvivl om, at det bliver Zaragoza.

Mirandes – Zaragoza = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top