Sikre

Onsdagens Sikre valg fra Spanien…

Vi er startet op i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er et af de mandskaber vi forventer kan rykke op, som tager imod et af de ringeste mandskaber i række og ikke mindst på udebane.

Mallorca – Albacete = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Mallorca er kommet glimrende fra start i denne sæsons udgave af La Liga 2. det er derfor også undrende for redaktionen at se, at oddset er så højt på en så sikker kamp. På udebane plejer Mallorca at have det svært, men det har ikke været tilfældet i denne sæson.

Her er der hentet 2 gange remis og en sejr, så det har placeret Mallorca oppe i den sjove ende af tabellen. Hjemme på ferieøen ved vi de er stærke og det er her kampen afvikles i dag. Sikker sejr til et super godt odds.

*

Albacete fik sæsonens første sejr i seneste runde. Men det var over bundholdet lige under dem, som stadig har 0 point efter 6 under. Så der ville have været vilde panderynker hvis den kamp var blevet tabt på hjemmebane.

I dag er det en helt anden snak for her er det ude på ferieøen og her er det sjældent de tager noget med hjemme. faktisk er det næsten helt almindeligt at disse 2 mandskaber vinder hjemme og taber ude. Sådan har det næsten været siden årtusinde skiftet. den tradition ændrer sig ikke i dag.

Mallorca – Albacete = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top