Sikre

Onsdagens Sikre valg fra redaktionen…

Vi starter onsdagen op med Champions League fra den gruppe som stadig er helt lige. Dette skyldes at begge kampe i gruppen endte remis. Det er vi ret sikre på, at det ikke er tilfældet efter dagens opgør i gruppen.

Sevilla – Rennes = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

Sevilla viste hvordan en stærk defensiv ser ud i deres første kamp på udebane mod Chelsea. Ikke kun var defensiven stærk, men offensiven bevirkede også, at Chelsea spillede meget kontrolleret. Så Sevilla kan helt klart være deres indsats bekendt i den første gruppekamp.

Hjemme i det spanske er de historisk stærke, både nationalt og internationalt. Og her giver de meget sjældent noget væk til deres gæster. De har da heller ikke tabt en kamp hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán siden december sidste år. Det sker heller ikke i dag og vi er ret sikre på, at de vinder.

*

Rennes har også en god defensiv, men er ikke særligt offensive anlagt og scorer kun få mål. De fik kun 1-1 hjemme i Frankrig mod Krasnadar og målet kom efter et straffespark. Selv om Rennes havde bolden mest og også flest chancer – syntes vi på redaktionen, at Krasnadar var det klogeste og det bedste hold.

Rennes har sine udfordringer på udebane – også i den hjemlige liga. Men deres stærke defensiv bevirker i Ligue 1, at de får en hel del point på udebane. Men det er mod nationale hold der slet ikke har samme styrke som dagens spanske hjemmehold. Vi tror faktisk at de lukker et par må ind.

Sevilla – Rennes = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top