Nyhed

Onsdagens “Sikre” valg fra Premier League…

Der er ikke så mange gode kampe at spille på i denne uge, da mange af dem der bliver lagt ud, er pokalturneringer. Og selv om de fleste nærmer sig finalerne, så er det stadig en svær form for turnering at forudse. Her er det dog et ordinært opgør.

Bournemouth – Chelsea = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Bournemouth ligner et hold der faktisk har en reel mulighed for, at spille i Premier League endnu en sæson. De startede sæsonen super og fik hentet en masse point, som de lukrerer på i denne periode.

De er ikke noget dårligt hold, men er reelt et hold der vil ligge i den nederste 1/3, når sæsonen er slut. De er naturligvis bedste hjemme på Vitality Stadium, hvor de har vundet halvdelen af deres kampe, men i dag bliver modstanden for stor.

*

Chelsea har vist ujævnhed i den senere periode og dumper derfor stille og roligt ned fra toppen af Premier League og ligger nu nr. 4. Men både Arsenal og Manchester Utd. puster dem i nakken og der er 3 point ned til dem.

Men Chelsea er bestemt et hold der vil blive ved med at ligge i den øverste 1/4 og i dag vil de få de nødvendige point til at holde afstand. De tabte godt nok seneste udekamp, men det var til Arsenal – samme niveau har Bournemouth slet ikke.

Bournemouth – Chelsea = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top