Nyhed

Onsdagens Sikre valg fra hurtigruten til Europa…

Onsdag bliver endnu en dag med en kamp fra den danske pokalturnering Syd Bank Pokalen..Det bliver dog kun til denne ene kamp, da vi ikke har set andre kampe vi tror på og ønsker at smide guld efter – men lidt kan også være godt.

Fr. Amager – Lyngby = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Fr. Amager fik ny træner til denne sæson, efter at John “Faxe” Jensen havde smidt håndklædet i ringen efter et par sæsoner uden succes. Det havde da også lidt effekt i starten, men det er ligesom stagneret noget på det sidste.

Fr. Amager ligger nr. 6, med 7 point op til toppen efter de første 8 kampe i 1. Divison. Vi synes ikke at fornemme en udvikling og selv om det er en pokalkamp, ser vi ikke at Fr. Amager har den nødvendige styrke i denne periode.

*

Lyngby spiller i Superligaen, men derfor bliver det på ingen måde en let opgave for dem. De har dog et koncept der bliver en smule bedre hele tiden. Selv om udebane ikke er deres favorit, så er de hold de har tabt på fremmed græs, en hel del stærkere en dagens hjemmehold.

Lyngby har da også kun tabt med et enkelt mål eller få mål og bla FCK og OB er noget stærkere end holdet fra Amager. Vi er ret overbeviste om, at Lyngby slider sig til en komfortabel sejr, når der først kommer hul på bylden. Størrelsen afhænger af, hvor det første mål bliver scoret.

Fr. Amager – Lyngby = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top