Sikre

Onsdagens Sikre valg fra Frankrig…

I Frankrig er vi nået frem til runde 23 og kun få hold har ikke spillet alle runder. Dog er dagens gæster et par runder bagud, men det er ikke årsagen til at de ligger helt i bund i den franske Ligue 1.

Rennes – Lorient = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Rennes havde 2 forfærdelige måneder i slutningen af 2020, hvor de de kun hentede 1 point i 8 opgør. Det betød at de stille og roligt sejlede væk fra toppen, som de ellers havde været en del af fra starten. De fik så revancheret sig i slutningen af december og havde efterfølgende 7 kampe uden nederlag, med sejre i 5 af dem.

Så Rennes er tilbage på sporet og selv om de ikke er rækkens stærkeste mandskab på eget græs, er vi ret overbeviste om at de nok skal hente en sejr og alle 3 point. Dagens gæster har ikke mere at byde på, at vi forventer en sejr på mindst 2 mål.

*

Lorient ligger i bunden af Ligue 1 og der skal til at ske noget, hvis der ikke skal opstå et hul til de øvrige mandskaber der kæmper om at undgå en af de 3 nedrykningspladser. De har dog en kamp i hånden i forhold til de øvrige bundhold, men den skal så også vindes – og det sker ikke særligt ofte for Lorient.

I seneste runde mødte de Dijon der også ligger og kæmper for at undgå nedrykning. Det var på hjemmebane, hvor de er en kende stærkere og her endte resultatet med 3-2m efter Gijon scorede selvmål 5 minutter unde i overtiden. Nej, vi kan ikke i vores vildeste fantasi forestille os en udesejr eller remis.

Rennes – Lorient = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top