Nyhed

Onsdagens “Sikre” valg fra Experterne…

Dagens første og “Sikre” anbefaling fra Experterne på BN er hentet i en af de lidt lavere ligaer i det italienske turneringssystem, hvor det er Serie C niveau og kampen er hentet i Gruppe A. Det er en ren foræring…!

Pisa – Arzachena = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor DU får dagens Største Bonus…

Pisa røg ned efter en sidste sæson, hvor det hele bare gik den forkerte vej og til sidst endte med at ryge et niveau ned i nærmest glemslen. Men det har dog stadig et højere niveau end de fleste i denne semi professionelle liga.

Både organisation og økonomi er godt nok til Serie B og derfor forventer de fleste, at de hurtigt ryger retur. Sæsonen er da også startet overbevisende, med kun et nederlag og det var i første runde, siden har man ikke tabt.

Vi tror på endnu en kneben sejr hjemme på Arena Garibaldi i Pisa, men vi ved også godt at en mulig remis er til stede.

*

Arzachena er modsat til dagens hjemmehold, oprykkere til denne sæson og har faktisk gjort det tilfredsstillende indtil videre. De har vundet halvdelen af deres kampe – men også tabt den anden halvdel – så ingen remis’er her.

De vandt sæsonens første udekamp, mens de stadig kørte på “opturen”, men hverdagen har indsneget sig og de øvrige kampe på fremmed græs er begge tabt.

Vi kan kun se et udfald, da vi mener at de to klubber har helt forskelligt niveau og det er hjemmeholdet der kommer oppe fra, med masser af erfaring, er på hjemmebane og bare er et bedre hold.

Pisa – Arzachena = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor DU får dagens Største Bonus…

To Top