Sikre

Onsdagens “Sikre” valg fra Danmark…

Der er ikke så mange attraktive kampe at spille på denne onsdag, så derfor er det kun blevet til en enkelt anbefaling denne bidende kolde onsdag. Det er Superligaens 23. runde vi her taler om.

Hobro IK – FC København = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får DIN indsats 3-Doblet til, at spille stort for…

Hobro IK havde ellers en meget godkendt start på Superligaen i sommers, men er stille og roligt faldet i niveau som sæsonen er skredet frem. Det har betydet, at holdet nu er røget ned i nedryknings afdelingen, men ligger á point med holdet lige over stregen.

Men selv om kampen spilles hjemme på DS Arena i Hobro, så har det her været en rimelig blandet landhandel. 5 sejre og 2 gange remis efter 11 kampe, betyder også 4 nederlag.

3 af nederlagene er dog først kommet indenfor de sidste 3 hjemmekampe og dette faktum, sammen med en stadig vigende form, så tror vi på redaktionen ikke, at de kan holde københavnerne stangen gennem alle 90 minutter.

FC København røg ud af EL, hvilket nok ikke kommer som en overraskelse, da det var mod selveste Atletico Madrid. Men formen og spillet har vist en markant fremgang i den seneste periode.

FC København er ikke helt det samme hold som i sidste sæson, men Ståle er ved at få “banket” spillerne ind i systemet og det hænger langt bedre sammen end tidligere. Vi er slet ikke i tvivl om, at de vil både vinde og dominere kampen.

Hobro IK – FC København = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får DIN indsats 3-Doblet til, at spille stort for…

To Top