Bonus

Onsdagens Bonus valg fra CL Kvalen…

Dagens 2. ud af de 3 valg vi har foretaget, som også er fra CL kvalifikationen. Her mener vi, at der ligger et både godt odds og gode muligheder for en god skilling. Vi mener helt klart, at Bookmakerne har været gavmilde i denne kamp.

Omnia – Røde Stjerne = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Omnia kommer fra Cypern og alt andet lige, så har de ikke verdens bedste fodboldturnering, kan man vist roligt sige. Niveauet svarer vel til den danske 1. division. Men de hentede en sejr mod polske Legia på udebane, hvilket var en overraskelse – de kan altså godt spille fodbold.

Men i dag står de overfor en helt anden type modstander, der har masser af international erfaring. Omnia har 2 gange før kæmpet om at gå videre i både EL og CL kvalen mod netop Røde Stjerne og begge gang gik det galt. Vi tror heller ikke på dem i dag.

*

Røde Stjerne fra Serbien er faktisk et habilt og godt spillende mandskab og især når de har optur. For dem er det ikke så problematisk at spille på udebane for her gør de det godt, både i den hjemlige liga og internationalt.

Selvfølgelig skal de kæmpe for avancementet, men Omnia både er er og bør være et hold man kan slå. Den serbiske liga er meget stærkere end den cypriotiske og Røde Stjerne er helt klart også bedre end dagens hjemmehold. Ja, bolden er rund – men serberne vinder dette opgør.

Omnia – Røde Stjerne = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top