Nyhed

Onsdagens Sikre valg fra CL gruppespillet…

Det er onsdag og det er næstsidste runde i denne sæsons afdeling af Champions Leagues gruppespil. I dette opgør mødes 2 af de hold man forventede ville gå videre, men kun det vil ende med succes.

Leipzig – Benfica = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus på kr. 1.000,-…

Leipzig har fart i støvlerne igen i denne sæson og selv en lidt sløv start på sæsonen, har ikke sat dem tilbage af betydning. Hjemme i det tidligere østtyskland har de en base der er rigtig svær at have med at gøre.

De topper gruppen og en sejr i dag vil befæste førstepladsen i sikre dem videre avancement i Champions League. Dagens gæster er sand for dyden ikke noget at råbe hurra for i international sammen hæng, så vi tror at sejren bliver større end bare med et enkelt mål.

*

Benfica ligger sidst i gruppen har fået 3 point. Det er efter en enlig sejr hjemme over Lyon på 2-1, ellers er der overhovedet ikke noget at skrive hjem om, i denne sammenhæng.

På udebane har de tabt begge deres kampe, med en målscore på tilsammen 2-6. I dag gæster de en fæstning og et fanatisk hjemmepublikum, der vil løfte hjemmeholdet. Vi kan slet ikke se at Befica får noget som helst med hjem herfra i dag.

Leipzig – Benfica = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus på kr. 1.000,-…

To Top