Nyhed

Onsdagens Sikre valg fra Championship…

Hjemmeholdet har vi haft som objekt flere gange i denne sæsons udgave af Championship, indtil flere gange. Endda med succes i langt de fleste tilfælde. Det har vi naturligvis også en idé om sker igen i dag.

Brentford – Ipswich = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

Brentford har efter en stærk periode, da danske Frank overtog managerposten sidst i 2018. Men det Boost er nu konverteret til hverdag og nu går man ikke mere fra sejr til sejr.

Hjemme på det hyggelige Griffin Park i London har ikke været samme fæstning, som tidligere i sæsonen. Faktisk har man skuffet sine fans en del gange på det sidste. De seneste 2 gange er endt med et nederlag og en remis.

Men nu har det også været mod hold fra den anden ende af skalaen. Dagens gæster ligger i bunden og så vil Brentford vinde, da de er hjemme og har et klart bedre mandskab.

*

Ipswich ligger sidst og der er 13 point til holdet lige over nedrykningsstregen. Så det ser virkeligt svært ud, med tanke på at der kun er 6 runde tilbage.

De spræller en smule i denne periode og hiver lidt point hjem hist og her. De havde faktisk en succes oplevelse, da de vandt over Bolton, men de ligger næstsidst og har heller ikke niveau til rækken. Sikkert nederlag igen i dag.

Brentford – Ipswich = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top