Nyhed

Onsdagens Sikre valg fra Championship…

Vi kører på sidste vers i de fleste europæiske turneringer og derfor er der nogle parametre der indtræder, som man ellers ikke skal tage højde for midt i sæsonen. Sådan er det også med dagens opgør fra Championship.

Swansea – Derby = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Swansea har haft en stærk slutning på sæsonen og især hjemme foran egne fans, har den afkastet rigtigt mange point. Det ender dog alligevel ikke med succes, da starten var ret jammerlig og der blev smidt en masse point.

Men selvom Swansea ikke kan det sjove, har holdet ikke sat farten ned. Kun 1 nederlag i de seneste 7 kampe, hvoraf de 5 er vundet. Så det er et formstærkt Swansea hold, der i dag spiller foran egne fans.

*

Derby ligger på den sidste plads, af de pladser der giver adgang til Play Offs spillet. Men har spillet 1 kamp færre end Middlesbrough, som har samme pointtal (70) som Derby.

Så en sejr eller minimum point, vil give dem lidt mere plads til de 2 sidste runder. Men selvom formen er OK, så er der utroligt mange skader i truppen.

Mindst 6 af de bedre spillere er ude og en 7 håber man kun at få klar. Så det er lidt såret Derby mandskab der stiller til kamp i Swansea og vi tror ikke at de kan hente en sejr på denne stærke hjemmebane.

Swansea – Derby = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top