Sikre

Onsdagens “Sikre” valg fra Champions League

Vi starter denne onsdag op med endnu en kamp fra den sidste runde af gruppespils kampene i Champions League, hvor de to hold der mødes begge må siges, at have haft en mindre heldig sæson i hjemlandet.

Real Madrid – Dortmund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du indsatsen 3x igen i Bonus at spille for…

Real Madrid ligger allerede og sejler mange point efter de 2 førerhold fra hhv Barcelona og Valencia, mens det er gået noget bedre i Champions League, hvor de allerede er sikret videre avancement med en placering som min. nr. 2.

Det er Tottenham, som også fører puljen, der er det eneste hold der har voldet dem problemer i CL sammenhæng. De fik kun 1 point samlet i de to kampe og derfor er Tottenham foran med 3 point før den sidste runde afvikles.

Selv om de ikke har noget reelt at spille for, så er Real Madrid et hold der altid går på banen for at vinde denne slags kampe. Så vi skal ikke som i seneste pokalkamp se et reserve mandskab spille mod Dortmund, men et motiveret og vindende hjemmehold.

*

Dortmund har heller ikke haft nogen særlig succes i Bundesligaen og heller ikke i Champions League. Lige nu ligge de nr. 3 med kun 2 point – det samme som APOEL. Så de skal håbe på, at Tottenham spiller en god kamp og ikke giver APOEL noget som helst.

Det er ikke så tit man ser et hold som Dortmund gå igennem 5 kampe i CL uden en sejr. Men det er faktisk tilfældet i denne sæson, hvor det kun er blevet til 2 gange remis og 3 nederlag. Vi kan ikke rigtigt se hvad de skal kunne stille op mod det spanske storhold fra hovedstaden.

Real Madrid – Dortmund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du indsatsen 3x igen i Bonus at spille for…

To Top