Sikre

Onsdagens “Sikre” valg af redaktionen…

Tirsdagen endte desværre 1 mål fra “Fuldt Hus”, men gav et rigtigt fint overskud igen. Onsdagens første anbefaling er som traditionen tro, dagens “Sikre” og det valg er faldet på en pokalkamp.

Vi har hentet kampen i det bjergrige land Schweiz, hvor vi mener at hjemmeholdet er en oplagt favorit til at gå videre i den turnering, der kvalificerede dem til Europa League i sidste sæson.

Zürich – Thun = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 600,- for kr. 200,- at lege med…

Zürich er igen med i det bedste selskab, efter de i sidste sæson spillede i den næstbedste række i Schweiz. Men de vadede igennem rækken og rykkede sikkert tilbage i Super League.

Her har de gjort det fremragende og ligger med som nr. 4, med kun 4 point mindre end Basel. Så de er bestemt et rigtigt godt hold på disse kanter. Kun et enkelt opgør har Zürich sat til hjemme på Letzigrund Stadion i denne sæson.

*

Thun har langt fra haft samme succesrige sæson og ligger og roder noget nede i den bedste schweiziske liga. Især ude er de skidt kørende, med kun en sejr i sæsonen – så det er en af årsagerne til deres dårlige placering.

Men de er også utroligt ustabile og det er både ude og hjemme og især de lidt bedre hold har det med at volde dem problemer. Kun 1 gang har de vundet over Zürich i deres seneste 9 indbyrdes møder – ude og hjemme.

Zürich – Thun = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 600,- for kr. 200,- at lege med…

To Top