Sikre

Onsdagens “Sikre” tyske anbefaling…

Så blev de respektive landsholds kampe afviklet og vi sluttede af med et “Fuldt Hus” igen. Påsken står for døren, med den første af flere på hinanden Helligdage allerede i morgen torsdag og her er vi også klar til at “Skære” den – men vi starter op i Tyskland i dag.

Magdeburg – Zwickau = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Magdeburg spiller til dagligt i den 3. bedste tyske række 3. Liga, hvor de har haft en meget god sæson, med kun få udfald. Magdeburg ligner et hold der kommer til tilbage til 2. Bundesliga efter denne sæson.

Men arbejdet skal gøres færdig og med en god form og hjemme på Stadion Magdeburg, tror vi helt sikkert på endnu 3 point. Kun 1 nederlag i 15 hjemmekampe fortæller os på redaktionen, at foran egne fans er Stadion Magdeburg en fæstning.

*

Zwickau har haft det en del mere stramt i denne sæson, men ligger dog forholdsvis trygt, med 10 point ned til stregen og til glemslen. Med kun 8 runder tilbage af sæsonen, burde nedrykning ikke være et tema.

Udebane er bestemt ikke deres favorit stadion og med kun 2 sejre efter 14 kampe på fremmed græs, er det svært at se hvad de skulle kunne stille op imod et så stærkt hjemmehold i god form.

Magdeburg – Zwickau = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top