Sikre

Onsdagens “Sikre” tyske anbefaling…

Den 3. bedste række i Tyskland 3. Bundesliga, har allerede spillet et par runder af den nye sæson og selv om det er tidligt, så har den ene af dagens to hold fået et kræftfuldt udlæg, som vi er sikre på de fortsætter med.

Cottbus – Unterhaching = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

Cottbus er oprykkere fra Regional ligaen og har taget både gejst og selvtillid med op i den nye række. Der er afviklet 2 runder i den 3. bedste tyske række og her har Cottbus fået fuldt udbytte i form af 6 point.

Hjemme foran egne fans på Stadion der Freundschaft er de historisk stærke og tabte ikke en eneste turneringskamp på hjemmebanen i sidste sæson. Vi er overbeviste om de 3 point og den super stærke hjemmebane – tillagt god form og selvtillid.

*

Unterhaching er normalt et middelmådigt midterhold i den 3. bedste række og vi forventer på redaktionen, at denne sæson bliver stort set lignende.

De har fået 4 point i de 2 første runder, men det har begge været mod hold, som vi forventer vil ligge og kæmpe om overlevelse. En remis er naturligvis til stede, men vi tror ikke på Unterhaching i dette opgør eller i sæsonen.

Cottbus – Unterhaching = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top