Sikre

Onsdagens “Sikre” træf på BettingNews…

Vi starter denne noget ringe onsdag, når det kommer til at finde egnede og attraktive kamp anbefalinger med dette valg, som er hentet i den italienske semipro liga Serie C, hvor det i dag er fra Gruppe B.

Padova – Mestre = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Fede Bookie med den Fede Velkomst Bonus…

Padova rykkede ned fra Serie B efter sidste sæson, men beholdte det meste af truppen og det er tydeligt at se i denne sæson. De ligger nr. 1 i Serie C’s gruppe B, hvor de kun har tabt 2 kampe ud af de første 10 af slagsen.

Men det er ikke hjemme på Stadio Euganeo de har tabt indtil nu, her har man 3 sejre og en enkelt remis. Scoren på 9-2 virker også rimeligt overbevisende – så vi er på redaktionen slet ikke i tvivl om hvem der vinder dette opgør.

*

Mestre er et okay hold på det 3. bedste niveau og har da også som dagens hjemmehold, tabt 2 kampe indtil nu i sæsonen. Forskellen er så bare, at de ikke har vundet lige så mange kampe, men spillet en hel del remis.

Mestre rykkede op fra Serie D til denne sæson g selv om de har fået en smule tilgang, vurderer vi på redaktionen, at det ikke er nok mod et så kompetent hold som Padova.

Hvis ikke Mestre har en mere offensiv tilgang til denne, end den koncept de hidtil har vist på udebane, så er dette en kamp de helt sikkert taber.

Padova – Mestre = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Fede Bookie med den Fede Velkomst Bonus…

To Top