Sikre

Onsdagens “Sikre” tegn på redaktionen…

Humøret er som sædvanligt højt på redaktionen og vi kan da godt mærke at den energi vi fik under vores ferie til Tyrkiet, stadig holder på og giver optimisme og gode gevinster. I dag er den “Sikre” hentet i Schweiz Super League.

Young Boys – Luzern = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3 gange indsatsen i Bonus…

Young Boys har lagt sig i spidsen af den schweiziske Super League og det er både foran Basel og Zürich. Det lykkedes dem ikke at ende i CL, men de er med i EL og her hentede de 1-1 i den første gruppekamp mod Partizan Beograd.

Hjemme er de jævnt gode og de scorer ofte mange mål i disse kampe foran egne fans på Stade de Suisse i Bern. Vi har da også en fidus til, at de vinder med mere end 1 mål, men spiller den bare lige på.

*

Luzern har gjort det helt acceptabelt, men har svært ved at afgøre kampene eller er gode til at lukke helt af. 4 ud af 7 kampe er endt uafgjort og 2 er vundet. 10-9 i score er acceptabelt uden at være prangende.

Young Boys og hjemmebanen Stade de Suisse er ikke Luzerns livret og de er da også blevet “Smølfet” de seneste gange de har gæstet dette ældre, men hyggelige stadion. Vi tror de får maden galt i halsen endnu engang og rejser hjem med endnu et nederlag.

Young Boys – Luzern = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3 gange indsatsen i Bonus…

To Top