Sikre

Onsdagens Sikre svenske kamp om topplacering…

Hjemmeholdet kan stadfæste sin placering som tophold med en sejr i dagens kamp i Allsvenskan. Vi har set på dette opgør som er mellem 2 mandskaber med hver sin formkurve – samt er afhængig af hjemmebane når der skal point på bordet.

Djurgårdens – Mjällby = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE Odds…

Djurgårdens befinder sig absolut bedste hjemme på Tele2 Arena, hvor de kun har tabt et enkelt opgør indtil videre i denne sæson, efter 7 kampe her. Når de har sejret i dette opgør lægger de sig tæt på de 2-3 tophold, som kun er få point væk – det er motiverende i sig selv. Det gælder om at være med når hullet i toppen åbner sig.

Vi ser i dette opgør et hold med endnu mere selvtillid og tro på egne evner og dagens gæster bør ikke være en udfordring for hjemmeholdet, med den nuværende form og spillestedet taget med i betragtning. Sikker hjemmesejr og den vovede spiller med mere end 1 mål.

*

Mjällby er ikke et hold der vinder så tit og der er flere kampe der ender remis eller med nederlag – en der er vundet i denne sæson. Så placeringen i midten af rækken er helt som det skal være. I dag er det på udebane og det er sjældent at hold har deres styrke på fremmed græs.

Dog er perioden med flere kampe i streg der blev tabt til nu at ende remis. Det er der nu 1/3 der er endt med dette resultat, men det har vi svært ved at se ske i dag. I starten vandt de lidt på udebane, men det er gået støt ned af bakke siden og det fortsætter det med i dag.

Djurgårdens – Mjällby = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens HØJESTE Odds…

To Top