Nyhed

Onsdagens Sikre svenske anbefaling på BN…

De svenske turnering er også kommet godt i gang og efter de første runder, ser det ud til at den kommer til at ligne sig selv. Der er ikke nogen hold der har overrasket og heller ikke skuffet fælt. Kampen er hentet i Allsvenskan.

Elfsborg – Örebro = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Elfsborg er kommet jævnt i gang i den nye sæson, men det har stort set alle mandskaber i Allsvenskan og ingen har lagt ud med storm. Ude har Elfsborg kun hentet 1 point efter 2 kampe, men hjemme har de hentet 4 efter lige så mange.

Det er da også hjemme, at Elfsborg plejer at være rigtigt stærke og dagens gæster har nærmest kuldegysninger når de besøger Elfsborg. Vi skal 12 år tilbage for at finde den seneste sejr til gæsterne og de efterfølgende kampe er næsten alle tabt. Det sker igen i dag.

*

Örebro er også kommet jævnt fra land, men det er til den lidt mere ringe side. Kun 4 point efter lige så mange kampe. De fik dog en succesoplevelse ved at slå IFK Göteborg i seneste runde, men det var også hjemme.

På udebane er Örebro nærmest historisk svage og vinder ikke mange kampe på fremmed græs. I dag møder de så en rigtig svær modstander som de virkelig har deres hyr med og det vil de også have i dag. Sikker hjemmesejr.

Elfsborg – Örebro = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top